Huisontruiming

Totale huisontruiming

Een overlijden, een verhuizing, emigratie of een opname in een verzorgingshuis . Dat zijn vaak de momenten waarop u het te druk heeft om juist deze zaken goed te regelen.

Wij ontruimen de woning professioneel , snel en discreet . Vaak kost een ontruiming veel geld maar bij ons werkt het anders , wij rekenen een standaard bedrag en betalen voor de goede bruikbare spullen en de "rest" word verdeeld over de plaatselijke kringloopwinkels. De woning word door ons bezemschoon opgeleverd zodat de woning klaar is voor teruggave aan verhuurder , verhuur of verkoop.

Het verkopen van een inboedel of een deel ervan vergt veel energie en tijd en valt aan het einde de uiteindelijke opbrengst tegen. Hierdoor geven steeds meer mensen dit geheel uit handen waardoor ze tijd voor belangrijkere zaken hebben. Ook de oplevering of verkoop klaar maken van het (huur)huis brengt veel zorgen met zich mee ook hierin kunnen wij u bijstaan, denk hierbij aan het terugbrengen in de originele staat van de woning ( witte en sauzen van de wanden ) het toonbaar maken van de tuin , verwijderen van spijkers en schroeven , het verwijderen van gordijn rails dit alles kan allemaal in overleg voor u geregeld worden.

Wij ( Antiques & More ) zullen er alles aan doen om de verwachtingen van u te overtreffen, wij zullen ten alle tijden rekening houden met uw wensen.

Wilt u meer informatie kom dan langs in de winkel de koffie staat altijd klaar of bel voor een afspraak bij u op locatie.

Kosten op aanvraag.

120727450 1234448013582932 3704650369241901457 n