Over ons

Vanaf Donderdag 11 oktober 2018 is de winkel op de Verlaat nr. 2 geopend .

Wij zijn dan geopend op Donderdag - Vrijdag en Zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur

Direct contant geld voor uw antiek items of gehele antieke inboedel, maar niet alleen doen wij antiek inkopen of verkopen maar ook voor taxatie van uw antieke goederen , informatie en bemiddeling bij veilen van uw goederen kunt u bij ons terecht .

Totale huis ontruiming bij overlijden . Bij overlijden van een naaste komt niet alleen veel verdriet maar ook veel zorgen om de hoek kijken , er moet veel geregeld worden en vaak brengt dat veel emotie met zich mee zoals het ontruimen en opleveren van de woning , bij een huurwoning moet dat vaak binnen 1 maand al gebeuren wel deze zorg nemen wij van u over zodat u zich kunt richten op de verwerking van het verlies en zich bezig houden met belangrijkere zaken wij doen de rest.

Bij het opleveren van een huurwoning bij overlijden komt veel kijken , als eerste moeten alle spullen eruit samen met u bepalen wij wat ermee gedaan moet worden , een ontruiming kost veel geld maar wij werken anders , de goederen worden als eerste door ons bekeken en getaxeerd op waarde en in een hoop gevallen staat de inboedel garant voor de kosten van de totale ontruiming . Bij een ontruiming zullen wij samen werken met de plaatselijke kringlopen of leger des heils ( hier gaan de goederen waar wij niks aan hebben vaak naartoe denk hierbij aan witgoed , kleding en tweedehands meubels en kleingoed ) wij zorgen dat alles op de goede plaats komt Privé goederen zoals papieren, foto’s en aandenkens worden door ons apart gehouden en aan u overhandigd .De woning word zodra hij leeg en bezemschoon is onderworpen aan een voor controle van de verhuurder de eventuele gebreken kunnen ook door ons verzorgt worden ( denk hier aan schilderen, witten of terug brengen in oude originele staat ) ook voor de tuin hebben wij onze mensen.

Veilen van goederen . Indien gewenst kunnen wij uw antiek veilen bij een gerenommeerd Nederlands veilinghuis of de goederen aanbieden op catawiki hierbij verzorgen wij alles ( zoals foto’s , verpakken en verzenden en de communicatie met de koper )

Wilt u meer informatie kom gewoon langs in de winkel de koffie staat klaar maar mailen of bellen kan natuurlijk ook.